Žampiony jako jednohubky?

Jistě jste mnohokrát jedli žampiony v tepelné úpravě jako součást hlavního teplého jídla, ať již šlo o oběd či večeři. A žampiony jsou vskutku jedny z nejlahodnějších hub, milovníci hub tedy jistě zaplesají, přineseme-li Vám návrh na trochu neobvyklou úpravu při večerním posezení. V letáku Albert si předem zaškrtejte, co vše budete potřebovat na tuto lahůdku a příprava může začít. Pochopitelně nezapomeňme na žampiony, dále bude zapotřebí lučina, pesto, česnek a sýr, ideálně parmazán.

Zapečme je!

Ano! Zapečme je, ty malé hladké bílé kloboučky přímo svádějí svým dokonalým tvarem, aby sloužily nejen jako vynikající pochoutka, ale také aby byly využity i jako jedlé misky. Až se tedy vrátíte z nákupu s letákem Albert v ruce, zapínejte troubu na předehřátí a připravte ony originální jednohubky. Vytvoříme směs z odříznutých nožek žampionů, dále všech ostatních zmíněných surovin a tímto velice chutným mixem plníme žampionové kloboučky. Upečeme a nezbývá než popřát dobrou chuť!

Žampiony jako jednohubky?
4 (80%)1